okt
10
2011

Uppdatering innehållande uppdatering

Ganska mycket har hänt sedan jag sist uppdaterade min blogg.

Jag ska i slutet av månaden få kontrakt för ett års ”prov”anställning, för att se om jag duger för fortsatt anställning som 3D-modellör på Magna Steyers designavdelning. Precis lagom med tid för att avgöra om jag trivs i yrket en längre tid, och om jag trivs i Österrike och Graz.

Jag har också fixat lägenhet här i stan, en takvåning i Graz, det är med än vad ni kan säga att ni har! 50kvm, med fin utsikt. Idag fick jag hjälp av min kollega och vän Christoph att kånka upp en tvättmaskin upp alla trappor. Efteråt var vi båda än mer kutryggiga än vi var innan, men upp kom åbäket iallafall! Lägenheten blir sakta men säkert möblerad,och i helgen kunde jag laga mat där för första gången! Succé gifvetvis.

Jag lyckades också idag via telefon med min gamla skola charma till mig ännu en läsare till den här bloggen! Så nu består min läsarskara av gissningsvis 3 personer; Jag själv, mor min, och den hel-trevliga och hjälpsamma damen på Högskolan Väst som hjälpte mig med studieintyg och annat. Kanske är Emelie här och snokar ibland också! Ja DU *pekar*

Detta var inte ett lika djuplodande, eftertänksamt och givande inlägg som de flesta av mina inlägg. Det var precis som titeln antyder, en uppdatering om läget. Dessutom är jag trött, har inte ätit middag, och har kånkat upp en tung tvättmaskin 4-5 våningar upp i ett hus, så inte klandrar ni väl mig för att jag inte är lika fyndig, överrolig och charmant som i vanliga fall? Dessutom har jag inte internet i min lägenhet än, så jag måste surfa på McDonalds gratis-internet, och den eviga untz untz-musiken börjar i ärlighetens namn gå mig på nerverna!

Men jag lovar att snart igen uppdatera ett lustigt inlägg. (om man har en vid definition av ordet ”snart”)

P.S: Dessutom har jag ju bokat hemresa! Har inte varit hemma sen mitten av Juli, och den semestern spenderades mest på en ö ute i Östersjön, så jag såg alldeles för lite av familjen och hemmet.

Skrivet av i Funderingar |

5 Kommentarer »

  • Elin skriver:

    Att bli kallad dam vid ringa 29 års ålder ser jag som en ren o skär komplimang! 🙂 Jag menar, vem vill inte vara klok och vis som en 65-åring??
    Efter vårt trevliga samtal kan jag inget annat än följa denna blogg skriven i Österrike med spänning. Hoppas att den uppdateras lite oftare än nedan dock.
    Bra jobbat med tvättmaskinen! Visar ju att killen har lite mer än råg i ryggen, Mr handyman! Annars får jag lov att grattulera till den vad det verkar härliga lyan.
    Lycka till! /Elin Högskolan Väst

  • Björn skriver:

    Bra, det är precis så du ska ta det! 😀 Damer the shit! Jag vill dock inte påstå att du påminde om en 65-åring, för visst kan man vara en klok och vis dam även som 29-åring!

    Jag ska verkligen försöka uppdatera oftare, men eftersom jag inte ännu har internet i min nya lägenhet så blir det svårt att spontan-uppdatera, vilket är strategin som funkat bäst för mig hittils! Men håll ut några veckor, så kommer uppdateringarna allt oftare!

    Tack för trevlig kommentar Elin Högskolan Väst (lustigt efternamn förresten!)

  • Mor skriver:

    Självklart är mor en av dom som läser din blogg även om jag måste erkänna att det tydligen var ett tag sedan jag tittade in eftersom jag missat uppdateringarna. Alltid lika roligt att läsa vad du skriver.
    //kram

  • Mor skriver:

    PS Ser fram emot nästa vecka då du kommer på snabbvisit.

  • Magdalena skriver:

    Jag brukar läsa din blogg ibland också, brukar titta in några gånger per år och ibland har du skrivit något! DET trodde du kanske inte! Kul att läsa lite vad som händer 🙂


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com