jul
02
2011

Fin titel

Jag borde verkligen skaffa en liten liten anteckningsbok där jag skriver ner idéer till blogginlägg. Under den senaste veckan har jag kommit på två eller tre fyndiga blogginlägg, men glömt bort dom innan jag har hunnit sätta mig framför datorn. Därför riskerar detta inlägg att bli ännu ett i mängden av jag-vill-men-tycks-inte-kunna-skriva-bra-blogginlägg-inlägg.

Jag läste just att det ska komma en ny ”De tre musketörerna”-film. Trailern till den får mig att vilja gnaga av mig egna huvud och kasta det i en brunn.

Det finns många kassa saker med att ha glasögon. Eller, jag kan åtminstone komma på två, varav en jag härmed ska redogöra för: Om man är utomhus en julidag med extrem-solsken så kommer man att bli bränd, och då blir konturerna av glasögonen för evigt (åtminstone för veck-igt) inbränd i ansiktet på en. Detta kan jag bekräfta genom egen dagsfärsk erfarenhet. Dessutom är mina läppar lätt uppsvällda pga solen, något som iofs inte kan skyllas på glasögonen, men ändå.
I vanlig efterklok anda så köpte jag mig en airpower-keps (airpower är en flyguppvisning som var anledning till att vi var utomhus i 2 dagar) som var ganska ful. Så nu ser jag ut som en idiot-tomat, plus att jag måste skydda min sköra hy med en ful keps. Ni märker att jag har det tufft.

Förra helgen var jag och tre kollegor och badade i en sjö, sen åkte vi upp till toppen av ett kilometerhögt berg.
Näe, där ljög jag, vi kom aldrig till toppen, utan var tvungna att stanna ca 100 meter innan toppen, efter som den var avspärrad av militären. Men det fanns glass att köpa i en restaurang däruppe iallafall, så vi var glada ändå.

Nu ska jag sova. Jag hoppas att ni fann detta inlägg givande och bra.

Ni vet den där känslan när man känner att man inte lyckades skriva nåt vettigt? Minst en person på jorden känner så nu.

Skrivet av i Funderingar |

Kommentera »


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com