feb
15
2010

En dag på jobbet

Juni 10, 2008 18:31:00

Jag jobbar extra ibland som badvakt på Sörredsgården, det är en liten simhall i Torslanda där jag bor. Just vid denna årstiden är det inte överdrivet många som känner för att simma iomhus, så det har varit ganska tomt här sedan kl 13:30 då jag började jobba.
Inne i badvaktshyttens förråd finns lyckligtvis en laptop som gör att jag kan sysselsätta mig med något när allt är städat och det inte finns nåt vettigt att göra.

Vindarna utanför tycks försöka rycka buskar och träd ur marken, och det skapar en speciell konrast till lugnet och tystnaden här inne.
När jag går runt den tomma bassängen med lugna favoriter ekandes ur dom gamla högtalarna så känner jag en märklig lust att skriva filmmanus om just den känslan som infinner sig när jag vistas här.
Får se om det blir nåt av det. Jag tror att det skulle kunna blir bra.

På söndag åker jag, Emelie och hennes familj till Gotland på en två veckor lång semester. Ska bli riktigt skönt att komma bort och känna att man kan slappna av ett tag efter en ganska tuff och krävande termin på högskolan.
Även om jag har känt att jag har lärt mig mycket, så känns det ändå inte helt rätt när man knappt får någon fritid mitt i alla studier. Speciellt när programmet man läser inte är så konkret, alltså att den inte riktar sig mot ett specifikt yrke, utan är ganska ”allmänt” inom media. Dvs vi får en massa baskunskaper inom typ grafik, ljudproduktion, film, 3D osv. Men jag vet inte om det är så mycket att komma med när man ska söka jobb sen. Menmen, antar att det enda alternativet är att gå klart det sista året också, för vad skulle jag göra annars? Jobba extra en gång i månaden på simhallen? Nja.

Lite kul är jobbet dock. Just nu är det typ 20 damer 55+ som har vattengympa där dom hoppar, studsar och har kul!

Det är trevligt att blogga, måste komma ihåg att göra det oftare.

Hälsningar
Björn

Kommentera »


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com