feb
15
2010

En solskenshistoria

Maj 12, 2008 11:47:16
Igår var jag och min söta Emelie ute på en cykeltur, vi tänkte att vi skulle ta och besöka hennes gamla område där hon bodde förr, hon hade inte varit där sedan hon flyttade för typ 2 år sen, och jag tyckte det vore skoj att få se hennes gamla hemtrakter.
Sträckan vi cyklade var lite mer än en mil…jeez, det var jobbigt, inte bara för att det var långt, det var ju årets varmaste dag också. Men inte nog med, det var en jäkla massa uppförsbackar på vägen dit som var ganska sega.
Men det var trots det en rolig och alldeles underbar cykeltur! Jag njuter av varje sekund med Emelie, trots att man är ute på en jobbig cyekltur.

Väl framme tog vi en lite promenad över en äng, och så satte vi oss i skuggan under några träd. Där drack vi kaffe och gnagde på kakor med hallongojs i.
Min fina digitala systemkamera var med så klart, och det tog inte lång tid innan den drogs fram! Knäppte en hel del fina kort, på träd, växter, blommor, hästar och Emelie som satt och läste Sagan om ringen.
Några väl utvalda kort som jag tog finns att beskåda på thornbjorn.bilddagboken.se!
Kanske ploppar några kort upp på min hemsida också inom kort.

Vi satt väl där någon timme och njöt, pratade, tittade på några gossar som spelade frisbeegolf, tills vi bestämde oss för att dra oss tillbaka.
På vägen hem hade uppförsbackarna som var så jobbiga på ditvägen av någon märklig anledning förvandlats till nedförsbackar, vilket resluterade i en mycket behagligare hemfärd.
Det gick fort tillbaks, vinden fläktade och Emelie var söt, som alltid!
Summa sumarum, en alldeles alldeles underbart underbar dag!

Puss, kram och nyp i stjärten!

Kommentera »


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com