feb
15
2010

Blogg och jogg

April 24, 2008 23:56:34
Jag har spenderat dom senaste dagarna med att läsa kurslitteratur om lärande, skriva en hemtenta på 3000 ord (exakt 3000 ord lång blev den), och jag har skrivit några tusen ord på min skolblogg också. Det har minst sagt varit en tröttsam aktivitet, och det gick t.o.m så långt så att jag nu ikväll kände att jag hellre skulle jogga än att skriva ett till skolblogginlägg. Liksom, shiet, då är det illa, när jag hellre joggar (som jag avskyr att göra) än att skriva skolarbeten.
Men sagt och gjort, jag gav mig ut på en joggingtur när det sista blogginlägget var inlämnat, det var skönt faktiskt, det var rätt sent och mörkt. Jag joggade ner till havet och tittade på en ensam svan som simmade runt längs klippan jag stod på.
Jag joggade vidare, gick upp på ett berg och satte mig på en topp där jag hade utsikt över området jag bor, det var jäkligt fint där, jag har bott i det området hela mitt liv, men har aldrig suttit på just det berget förut, och jag fick en för mig ovanlig vy över husen. Där satt jag, vilade mig, lyssnade på alla ljud, tittade på stjärnorna, och pratade med min fina flickvän i telefon. Mysig stund minst sagt!

Nu ska jag kolla på Lost. Hej!

Kommentera »


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com