aug
05
2012

Kris?

Jag fyllde nyligen 28, och börjar fundera på det där med 30-årskrisen. Kommer jag att drabbas av den, och i så fall, hur svår kommer den bli? Så vitt jag kan minnas så har ingen jag känner som passerat 30-årsstrecket klagat över nån kris, så kanske är den bara en myt?
Detta kanske är naivt av mig att tro, men jag har en känsla av att jag inte kommer drabbas särskilt hårt av den dära krisen. När jag för ett år sen snubblade över 27-strecket så minns jag att jag tyckte att 27, det är ganska gammalt (ni som är 30+ kommer ju inte hålla med, det förstår jag…), men nu känns det helt okej att vara 28, och ett år närmare 30. Jag är rätt nyfiken på hur det är att bli gammal, eftersom man är tvungen att bli gammal, så kan man lika gärna vara nyfiken på det.
För länge sen, kanske mellan 5 och 10 år sen, minns jag att jag hade en känsla av att jag kommer drabbas hårt av 30-årskrisen, hårdare än för andra, men ju närmare den kommer, desto lugnare känns det.

Fast…det är ju som lugnast precis innan stormen…

Skrivet av i Funderingar |

1 Kommentar »


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com