nov
26
2011

Alltså…

Vad är grejen med att jag har börjat uppdatera bloggen så mycket oftare nu för tiden? Tro mig, jag är lika förvånad som er två läsare (hej mamma och pappa!)
Det bara hände liksom, plötsligt började jag uppdatera oftare. Och som så ofta med alla turer som livet hittills har fört mig på så tackar och bockar jag utan att riktigt veta vad det är som försiggår, och lutar mig sen tillbaks nyfiket, glad över att få hänga med även på den här turen, vart den nu tar vägen.

Skrivet av i Funderingar |

2 Kommentarer »

  • Mor skriver:

    Tror säkert att du har fler än två läsare.
    Ja du,tänk ändå vad livet kan bära iväg på turer man inte hade en aning om när man tex gick helt oplanerat på Club Oscar en gång i tiden eller som i ditt fall fick praktikplats i München. Tack vare Oscar blev det Graz.Undrar just vart nästa tur bär iväg? En tur vet vi ju och det är den som bär hit vid juletid.

  • nemo skriver:

    Lite ”butterfly effect”.
    Våra val, oavsett om de (inte dom) är stora eller små, planerade eller ej kommer de att styra våra liv i en viss riktning. Ingen har koll på vad som försiggår, varför eller mot vad. Du har fler än två läsare, fortsätt skriva.


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com