nov
18
2011

Parfymbad

Sitter på McDonalds igen, för att surfa på deras internet. Riktigt trött på det här stället, men eftersom mitt beställda internet vägrar komma så får jag stå ut här när jag behöver internet. Damen bredvid stinker starkt av parfym, har hon badat i det? Det skulle kunna vara raketbränsle också, med tanke på hur starkt det luktar. Ska jag testa att sätta eld på henne? Lite nyfiken är jag faktiskt.

På fredagar är det knökfullt här av ungdomar i mellan-tonåren. Man ser på dom att detta är mental förberedelse inför den ålder då dom kan gå ut på klubb och annat på riktigt. Men hur kul kan det vara att sitta på McDonalds? Vissa av dom har kavaj. Det passar inte in här. Här ska man ha skjorta och jeans, som aldrig nånsin har blivit strukna, det är min filosofi. Fast just nu har jag inga jeans iofs, eftersom jag förra söndagen var ute och fotade med en kollega/vän. Jag försökte skruva av en grej på ett kameratativ, men det gick inte med handkraft, så jag försökte med att peta upp den med hjälp av en bläckpenna. Dock gick toppen av pennan av, jag svor eftersom det var min enda penna, och sen la jag den jeansfickan.
Nästa dag hade jag en stor fläck av bläck över byxbenet, pennjäkel hade gått sönder så att all bläck rann ut.

 

Märks det att jag har idé-brist idag?

Skrivet av i Funderingar |

2 Kommentarer »

  • Mor skriver:

    Idébrist eller inte, det är så himla roligt att läsa dina funderingar.
    Ha en riktigt bra helg! I morgon ska dina päron till Hasslössa och äta gös. Ska bli så trevligt.

    <3

  • nemo skriver:

    Idébrist? Nej falsk blygsamhet vill jag kalla det.
    Har just läst din text som för mig når en episk nivå. Tänk att med så få kloka ord få sagt så mycket till så många.
    Beträffande damen som luktade starkt av parfym eller vad du trodde kunde vara raketbränsle så kan jag tillföra en del information.
    Utan att skryta är jag expert på pyroteknik, raketbränsle och alla typer av missiler.
    Låt mig dela med mig ur mitt kunskapshav: Starkt luktande parfym och konventionellt raketbränsle är samma sak. Med den skillnaden att raketbränsle doftar något bättre och är betydligt billigare.
    Om du funderar på att tända på bränslet bör du beakta följande:
    1.Är det fritt skottfält?
    2. Har missilen adekvat styrsystem?
    Svaren är givna!
    Du måste övertyga damen om det lämpliga med två av varandra oberoende styrrodersystem,
    ett runt huvudet och ett runt höfterna. (Det brukar inte vara några problem, ensamma damer är alltid glada över att någon intresserar sig över deras yttre).
    Dessa roder har självklart en vital funktion: Utan dessa skulle damen/missilen fara runt i restaurangen i Mach 2 och okontrollerat, vilket torde irritera framförallt känsliga barnfamiljer.
    Vi som strävar efter att konstruera en ballistisk missil måste därför få tag ett billigt GPS-system vilket finns att köpa på Clas Ohlson.
    Saken är klar!
    Innan avfyrning är det lämpligt att ta med missilen ut till den lekplats som finns utanför alla McDonalds. Det brukar låta sig göras med vanliga raggarrepliker.
    Nu är både punkt1 och punkt 2 lösta.
    Frestas inte av att installera värmesökande sensor på missilen, risken är påfallande att hon vid avfyring far rätt in i fritösen, och det blir så grisigt.
    Dessutom uppskattar inte restaurangen det bortfall av kunder som kan bli fallet vid en sådan snedträff.
    Den kund som ofta blir borta längst är aktuell dam. Det är inte vanligt att det första hon vill ha är en BigMac&co efter det hon vaknat ur koman.

    Läs och radera snarast!!!


Björns hemsida 2010 | Tema: Aeros 2.0 delvis av TheBuckmaker.com